maanantai 1. toukokuuta 2017

Laskettu päivä + 2

Hyvää vappupäivää kaikille lukijoille! 

Ostin meille tällaisen! Vuoden kuluttua pallon valinnassa huomioidaan myös H:n mieltymykset. 

Tänään teki mieleni, kolmen kotoilupäivän jälkeen, nähdä vähän ihmisiä. Sopivasti näinkin, paria kaveria, syrjässä isoimmasta vappuhumusta. Kelasin, että ensi vappuna sitä pyöritään täällä (tai jossakin) lähes vuoden vanhan H:n kanssa. Huisia! 

Tilaamani ihana kantoliina saapui, tänään avasin sen postipaketista ja ihailin. Ihana ihana! NIIN HIENO!! Pian siihen kiedon H:n! 

Tänään tuntuu hippusen flunssaiselta. En haluaisi synnyttää kipeänä, ja kipeänä olo on tietysti muutenkin mälsää, joten koetan tehoparantaa itseni. 

Supistuksia? Hiukan lisääntyvästi, mutta edelleen vaatimattomia. Saa nähdä tuleeko H rytinällä sitten kun päättää. Hän touhuaa ja myllää! Ehkä hän ei erityisemmin välittäisikään syntyä, vaan jäädä kohtuun bilettämään?

Rakkauteen pakahtumista. Syvää  ja avaraa sielun onnellisuutta, vaaleansinistä, taivaansinistä. Rauhoittumista kotiin; ei kiire mihinkään, emme tarvitse enää mitään. Samalla malttamatonta odotusta, maagiset päivät!

10 kommenttia:

  1. Millaisen kantoliinan ostit? :) onnea loppuodotukseen!

    Maija

    VastaaPoista
  2. Tuo aika on niin ihanaa! Samalla järkyttävä odotus, mutta rauhallinen mieli siitä, että tietää synnytyksen alkavan aika lähiaikoina ja se on ok (ei pelkoa keskenmenosta jne.). Nauti nyt joka hetkestä, pikku paketti on sylissä ennen kuin tajuatkaan! :)

    VastaaPoista
  3. Hmm jokohan kun vastauksia ei kuulu ;) ? Jännäysjoukot on malttamattomina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ei vielä! Oli vaan stressipäivä enkä siks kyenny vastailemaan. Ihanat jännäysjoukot! <3 <3 <3

      Poista
  4. Paljon onnea matkaan, toivottaa kahden lapsen yh-äiti. Olen seurannut blogiasi pitkään.

    VastaaPoista
  5. Mites siellä voidaan?

    VastaaPoista
  6. Kauhiaa tykittää sinua näillä jokojoko kysymyksillä, mutta nyt on niin jännät paikat että! :) paljon voimia ja onnea tulevaan voimanäytökseesi! Toivon että synnytyksesi sujuu mutkitta ja on sinulle upea ja positiivinen kokemus! :)

    VastaaPoista
  7. Ääh, täällä ei ole päivityksiä. Kävin eilenkin täällä ja tänään oli pakko tulla tarkastamaan, onko uutisia. Niitä tulee sitten varmasti aikanaan. Kauhea kiire on mulla kyllä, joten en ehdi tätäkään onneksi ajattelemaan kuin kerran päivässä :-)

    VastaaPoista
  8. Mitä teille kuuluu?

    VastaaPoista
  9. Taas täällä kurkkimassa... Eilen mulla oli niin kiireinen päivä, että unohdin jopa käydä täällä ja miettiä teitä. Kun teistä ei ole kuulunut mitään, on mietteissäni ollut huoltakin mukana, mutta rauhoittelen itseäni toteamalla, että tuossa elämäntilanteessa on tärkeämpiäkin juttuja kuin blogin päivitys.

    Paljon hyväntahtoisia ajatuksia lähetän sinne jonnekin!

    VastaaPoista